5 trin til livsmestring

– et skræddersyet spirituelt coachingforløb, der gør dig stærkere og uafhængig

Du har brug for at trives og mærke din kraft og indflydelse, og vi har brug for dig, at du er lige der – i din kraft. Det er dig, der er den – og det er dig, der har svarene. Det er vigtigt, du kommer i kontakt med det, fordi du ikke længere kan eller skal læne dig op af guruer eller religion, men træde ind i din egen kraft og mærke, hvad du kan udrette, hvilken indflydelse og effekt du har på dig selv og verden omkring dig.

Dette én til én forløb skal designes, så det passer helt præcist til dig, og så du opnår det ønskede resultat samt gennemgår de 5 trin.

1. Erkendelse
2. Kig på det hele
3. Elsk hele dig
4. Smid rygsækken
5. Intet er konstant

Disse 5 trin kommer du igennem på dette forløb. Det vil give dig stor personlig udvikling, støtte og metoder til din egen videre udvikling og selvopretholdelse. Det vil give dig trivsel og succes – personligt og professionelt.

Det er én til én live online sessioner med udvikling og metoder, som du kan bruge til at blive mere selvopretholdende og uafhængig af hjælp udefra.

Hele forløbet bliver optaget og sendt til dig efterfølgende. Forløbet rækker langt ind i din fremtid, da du forsat kan hente dyb indsigt og læring til din videre proces som menneske på lydfilerne.

Hvorfor et spirituelt coachingforløb?
Jeg har arbejdet med indiansk spiritualitet siden 2009, healing, klarsyn og kognitiv samtale siden 2015, og det er virkelig en god og effektiv kombination. Det er det fordi, du ikke kan gemme dig bag dine overlevelsesstrategier, som udspringer fra under bevidstheden, det betyder på dansk, at jeg ser lige igennem dig, men jeg lader dig selv opdage det, for det har den største og mest langsigtede effekt.
Er det ikke ubehageligt, at møde sig selv på den måde?
Jo, det kan det godt være, men jeg er der til at coache dig – hele vejen igennem. Hvis du virkelig vil skabe forandring, trivsel og succes, så er det nødvendigt.

Jeg hjælper dig i en overgangsface i dit liv. Det kan være store forandringer eller en eksistentiel krise. Det kan også være, at du har brug for sparring personligt eller professionelt i en periode.
Jeg hjælper dig med at genfinde dit potentiale og din motivation – og støtter dig til at udleve det. Jeg hjælper dig til at se den indflydelse, du har på dig selv og verden omkring dig ved hjælp af én til én coachingforløb med healing, klarsyn, kognitiv samtale og undervisning.

Læs mere om forløbet her


Hvis du har spørgsmål eller bare vil i gang nu, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en SMS til: 20192221 eller sende en mail til: mail@nickolaspetersen.dk

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: