heldagskursus: boost din essens

– bliv stærkere og mere solid med solar plexus healing

Personligt:
– Find ud af hvem du er
– Stå ved dig selv
– Udtryk den du er
– Mod og styrke
– Slip frygt og angst
– Lær at håndtere en afvisning

Professionelt:
– Få dine idéer igennem
– Stamina og vedholdenhed
– Forlang det du er værd
– Find løven frem
– Forsæt efter et nej
– Sig nej – sig op

På dette heldagskursus vil du mærke dyb kontakt til dit selvværd – din solar plexus. Du vil lære, og du vil mærke, hvad der ligger der til dig – din helt egen kraftkilde. Din solar plexus bliver healet og forløst, og du vil få adgang til selv at kunne gøre det. Derefter får du adgang til Solar Plexus Healing, så du kan hjælpe andre på samme måde. Ved at styrke og balancere solar plexus bliver det nemmere at kunne forblive stærk uanfægtet af den frygtkultur, der er en del af vores hverdag.

På denne dag får du:
– Chakrabalancerende healing
– Dyb Solar Plexus Healing
– Metoder til brug i forhold til: Stress, angst og depression
– Reiki I initiering
– Fysisk metode til healingen
– Øvelse af metode – give og modtage
– Handout med metode
– Lydfil af hele dagen efterfølgende pr. mail

Frygt er en grundfølelse og vores allierede i dagligdagen. Den hjælper os med at overleve, men den skal ikke styre os. Vi er vokset op og lever i en verden styret af frygt. Frygt styrer mange af de valg, du træffer hver dag. For meget frygt skaber blokering i din solar plexus, så den låser. Når den er låst, begrænser den også både hara- og hjerte chakra.

Dette betyder, at du ikke længere har adgang til at kunne udtrykke dig med din sande identitet. Du kan ikke mærke, hvad du har brug for, du kan ikke rigtig mærke livsglæde, eller hvad du har lyst til, og du kan ikke give dig selv eller andre den rigtige kærlighed.

Du kommer til at kunne mærke din egen kraft igen, og du vil få mulighed for at vise, hvem du er, uden at være begrænset i adgangen til solar plexus, hara- og hjertechakra.

Når du vender tilbage til dagligdagen og eventuelt kommer ud af balance i forhold til frygt, så vil din solar plexus måske blive låst igen. Men nu vil du have lært at låse din solar plexus op igen.

Solar Plexus Healing kan hjælpe dig ud af stress, angst og depression.
Stress, angst og depression kommer fra lavt selvværd, og selvværdet ligger i solar plexus. Så hvis den er blokeret, låst eller i ubalance, har vi slet ikke adgang til selvværdet.

Du behøver ikke at have yderligere forudsætning for at deltage på kurset eller for at kunne bruge energien til at heale med. Healingen er delvis fysisk. Det betyder, at den også healer og forløser fysisk. Giveren lægger sine hænder på modtageren. Derfor vil du også på dette kursus blive initieret til Reiki I. Adgangen til fysisk healing bliver lagt rent ind i alle dine chakraer inkl. hænder, så du bliver en ren kanal. Du får ikke Reiki undervisning, men de fysiske håndstillinger til Solar Plexus Healing.

Tidspunkt:
Hold øje med min Facebookside eller kontakt mig, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.
Kl. 10.00 – 17.00
Der vil være åbent fra kl. 09.45.

Sted:
vejnavn nr
postnummer by

Pris: 1.549 kr.

MobilePay: 26215
Kontooverførsel:
Folkesparekassen
Reg.nr. 9860
Konto nr. 652717

Husk at skrive dit navn+BE+dato på overførslen
Din tilmelding er først gældende, når du har betalt.

Prisen er inkl. snacks, vand og te. Medbring eventuelt frokost og notesblok. Hele dagen bliver optaget og sendt til dig efterfølgende.

Tilmelding:
Ring eller skriv til mig på telefonnr: 20192221 eller pr. mail: mail@nickolaspetersen.dk, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.