heldagsworkshop: emotionel frigørelse

– din bevidstheds kraft

Et opgør med dualitet samt metoder til mere lethed og livsglæde.

Personligt:
– Bevidsthedsudvidelse og fokus
– Slip gamle mønstre
– Emotionel selvhealing – non-dualitet
– Glæde og god energi – hver dag
– Selvaccept og rummelighed

Professionelt:
– Kognitivt egetansvar
– Motivation og placebo
– Afbalancering af dualitet
– Værktøj til daglig selvpraksis
– Grounding metoder

På dette heldagskursus vil du virkelig få renset ud emotionelt og i gamle kognitive bindinger. Du får metoder med dig her, som du kan bruge i din hverdag, som ikke tager lang tid, og som giver dig et helt nyt perspektiv. Du slipper dualiteten, og du får en masse lethed og livsglæde ind i dit liv. Du lærer også, hvordan du kan give metoderne videre til andre. Du mærker og får øjnene op for, hvor meget du kan gøre for dig selv og for andre med disse metoder.

På denne dag får du:
– Dyb jordforbindelse
– Emotionel healing
– Nyt kognitivt fokus
– Selvhealing
– Selvopretholdelse
– Udgangspunkt til skarpere intuition
– Reiki II initiering
– Handout med metode
– Lydfil af hele dagen efterfølgende pr. mail

Der er brug for et skifte i vores bevidsthed. På den måde kan du slippe dualiteten og slippe for de store skift og udsving i dit humør, og dermed øge din livskvalitet. Du lærer at mestre dit sind, så du kan mestre din hverdag med nogle meget simple metoder, som ikke kræver en masse tid eller særlige omstændigheder.

Dualiteten handler om: lys og mørke, Yin og Yang, feminin og maskulin, og det svære ved at mærke forskellene, udsvingene og kampene, der kan være imellem disse poler. Du kan opleve dem som modpoler, når der ikke er balance og samarbejde imellem dem. Det kan være rigtig svært, at være i som menneske. Der har i mange år nu været stor ubalance imellem disse og dermed en meget stor dualitet, og det har vi mærket rigtig meget. De sansestærke mere end andre, men nu er et stort skift muligt for alle.

Det er det skifte, du bliver åbnet for på denne dag, og du modtager undervisning i at bruge metoderne i hverdagen, og hvordan du giver dem videre.

Din bevidsthed, hvor meget du selv kan gøre og rykke dig via nogle få simple metoder, og dermed din tilgang til emotionel selvhealing og frigørelse, vil være et helt andet sted efter den her workshop.

Tidspunkt:
Hold øje med min Facebookside eller kontakt mig, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.
Kl. 10.00 – 17.00
Der vil være åbent fra kl. 09.45.

Sted:
vejnavn nr
postnummer by

Tilmelding:
Ring eller skriv til mig på telefonnr: 20192221 eller pr. mail: mail@nickolaspetersen.dk, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.

Pris: 1.549 kr.

MobilePay: 26215
Kontooverførsel:
Folkesparekassen
Reg.nr. 9860
Konto nr. 652717

Husk at skrive dit navn+EF+dato på overførslen.
Din tilmelding er først gældende, når du har betalt.

Prisen er inkl. snacks, vand og te. Medbring frokost, varme sokker og eventuelt notesblok. Hele dagen bliver optaget og sendt til dig efterfølgende.