Fed, flad, fit – elsk dem alle

Én del af dig kan være den, der ikke kan få nok af noget. Der er maksimum på nydelse i alle afskygninger: mad, sukker, ting osv. Den del der gerne vil blive ved med at have og få – mere af alt.
Elsk den del af dig selv, men lær den at kende, så den ikke styrer alt, hvad du gør.
Den minder dig om at nyde livet – at alt det gode også er for dig – husk at fejre dig selv og livet.
Den skal elskes, for den er en del af dig.

En anden del af dig kan være den, der ikke har energi til noget, som ikke synes, den er noget værd eller fortjener noget som helst. Den har ingen energi eller overskud.
Elsk den del af dig selv, men lær den at kende, og giv den mere opmærksomhed, men forsigtigt, roligt og ikke presserende.
Den minder dig om omsorg og sårbarhed – husk at passe på dig selv.
Giv den del en ekstra krammer – tid til at mærke tryghed, tillid og kærlighed.
Den skal elskes, for den er en del af dig.

En tredjedel af dig kan være den, der ikke har nogen problemer med noget eller nogen som helst. Den del der bare er fit for fight, og hvor intet er et problem. Det er bare om at komme afsted og i gang – hvad venter du på!? Det her kan du sagtens gøre – du skal bare gå i gang.
Elsk den del af dig selv, men lær den at kende, så den ikke styrer alt, hvad du gør.
Husk de to andre!
Den minder dig om din styrke og fremdrift – mod og handlekraft – husk at bevæge dig og gør noget nyt.
Den kan godt trække afsted med dig uden, at du når at mærke efter, om det er den rette vej for dig – om du har lyst til det, om du er klar til det nu osv. Nogen gange har den altså ret – kom nu bare afsted uden at tænke for meget over dit næste skridt – du misser momentum.
Den skal elskes, for den er en del af dig.

Alle de dele af dig skal have din opmærksomhed og kærlighed, men som du ser, skal de ikke have det på den samme måde og lige meget.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: