livsmestring

– et skræddersyet spirituelt coachingforløb, der gør dig stærkere og uafhængig

Her er svarene på, hvordan du opnår trivsel og succes:
1. Erkendelse
2. Kig på det hele
3. Elsk hele dig
4. Smid rygsækken
5. Intet er konstant

På YouTube kan du se en video, hvor jeg fortæller mere om de 5 trin

De 5 trin kommer du igennem på dette forløb.
Det vil give dig stor personlig udvikling, støtte og metoder til din egen videre udvikling og selvopretholdelse.
Det vil give dig trivsel og succes – personligt og professionelt.

Hele forløbet bliver optaget og sendt til dig efterfølgende. Forløbet rækker langt ind i din fremtid, da du forsat kan hente dyb indsigt og læring til din videre proces som menneske på lydfilerne.

Fra et interview med tidligere deltager:
Bruger du de lydfiler, der bliver optaget af hver session?
Ja, jeg er faktisk begyndt at høre dem igen. Forløbet har været meget intenst, så alting er ikke landet lige godt, så ved at høre lydfilerne igennem og høre snakken igen, så mærker jeg hele tiden nye ting, der lander og falder på plads i mig.
Og det er også skide godt, for det giver en anden form for tryghed, når man laver øvelserne, at kunne høre en anden stemme, der guider en.

Hvorfor et spirituelt coachingforløb?
Jeg har arbejdet med indiansk spiritualitet siden 2009, healing, klarsyn og kognitiv samtale siden 2015, og det er virkelig en god og effektiv kombination.
Det er det fordi, du ikke kan gemme dig bag dine overlevelsesstrategier, som udspringer fra under bevidstheden, det betyder på dansk, at jeg ser lige igennem dig, men jeg lader dig selv opdage det, for det har den største og mest langsigtede effekt.
Er det ikke ubehageligt, at møde sig selv på den måde?
Jo, det kan det godt være, men jeg er der til at coache dig – hele vejen igennem. Hvis du virkelig vil skabe forandring, trivsel og succes, så er det nødvendigt.

Det kræver noget af dig, at skabe den forandring du ønsker. Læs mere her.

Jeg hjælper dig i en overgangsface i dit liv. Det kan være store forandringer eller en eksistentiel krise. Det kan også være, at du har brug for sparring personligt eller professionelt i en periode.
Jeg hjælper dig med at genfinde dit potentiale og din motivation – og støtter dig til at udleve det. Jeg hjælper dig til at se den indflydelse, du har på dig selv og verden omkring dig ved hjælp af én til én coachingforløb med healing, klarsyn, kognitiv samtale og undervisning. Læs mere her.

Det er én til én live online sessioner med udvikling og metoder, som du kan bruge til at blive mere selvopretholdende og uafhængig af hjælp udefra.

Hvis du har spørgsmål eller bare vil i gang nu, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en SMS til: 20192221 eller sende en mail til: mail@nickolaspetersen.dk

Vi kan også aftale en samtale, hvor vi taler om, hvad du gerne vil have ud af dit forløb, og så skræddersyer vi det sammen. Du kan selv booke en samtale ved at klikke på Book herunder, eller du kan ringe eller skrive. Du er meget velkommen.

Book

Du har brug for at trives og mærke din kraft og indflydelse, og vi har brug for dig, at du er lige der – i din kraft. Det er dig, der er den – og det er dig, der har svarene. Det er vigtigt, du kommer i kontakt med det, fordi du ikke længere kan eller skal læne dig op af guruer eller religion, men træde ind i din egen kraft og mærke, hvad du kan udrette, hvilken indflydelse og effekt du har på dig selv og verden omkring dig.

Dette én til én forløb skal designes, så det passer helt præcist til dig, og så du opnår det ønskede resultat samt gennemgår de 5 trin.

Dette er derfor blot et forslag til, hvordan et forløb kunne se ud for dig.
Det vil varer ca. 4 måneder, hvor vi mødes ca. med 14 dages interval og med en varighed af 1 time og 30 min. pr. gang.
Hele forløbet køres ved hjælp af én til én live online sessioner, men jeg anbefaler, at du kommer her én af de første gange.
Værdien er 15.200,- Din pris er 12.700,-
Ved betaling i rater: 4 x 3.250,-. 1. rate ved tilmelding og resten betales inden forløbets afslutning.

Jeg har indkomst-regulerede priser, så hvis du kan dokumentere, at du kun modtager kontanthjælp, folkepension, SU eller førtidspension, er det en anden pris, der gælder for dig. Kontakt mig for nærmere information.

Hvis du har spørgsmål eller bare vil i gang nu, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en SMS til: 20192221 eller sende en mail til: mail@nickolaspetersen.dk

Her kan du læse om din underviser

Her kan du læse interviews fra tidligere deltagere på et forløb

Her finder du anmeldelser

”Verden har brug for, at du forløser dit potentiale og bidrager med det, som er særligt for dig.

Jeg elsker at undervise og se mennesker udvikle sig. Jeg har set mit eget mørke, og var engang styret af det, men har nu lært at håndtere det.

Jeg ser den samme styrke i dig.

I dag bruger jeg mit liv på at undervise og hjælpe andre. Jeg vil gerne lære dig at mestre dit liv – komme i trivsel og få succes.

Personligt og professionelt.

Mit drive er at motivere mennesker, så de laver det de er bedst til, og det de gerne vil.
Det gør jeg primært ved hjælp af individuelle forløb med udvikling, undervisning og sparring.

Det er min passion – lad os finde din!”