Mand i en ny tid

– gruppe kun for mænd


Føler du dig forkert som mand? Kan du mærke, at du gerne vil og faktisk kan mere, men at du er midlertidigt på udskiftningsbænken?

Jeg har følt mig forkert i 37 år. Det var først, da jeg fandt mit kald, mine evner og mit potentiale, at det ændrede sig. Siden da har jeg gjort rigtig mange ting, for at udvikle mig. Det første og det vigtigste var dog at vide, at jeg ubevidst fortalte mig selv: ”jeg er forkert”. Det havde jeg gjort, siden jeg var 2-3 år. Derefter har jeg arbejdet og uddannet mig indenfor mine fagområder, og så er erkendelsen og selvaccepten kommet: ”jeg ikke er forkert, fordi jeg er, som jeg er”.

I denne gruppe er plads til dig uanset, hvordan du har det med dig selv. Der er plads til, at du bare kommer for at observerer og lytter. Der er plads til, at du deler og lukker op for noget, der fylder rigtig meget for dig. Der er plads til dig, som du er på dagen.

Denne gruppe kommer til at handle om at stå stærkt i dig selv som mand, som du er. Det handler om, at du kommer tættere på dig selv og tør at stå ved, hvem du er. Det handler om selvaccept, selvkærlighed og selvværd. Det handler om, at du har et sted, hvor du kan dele dine tanker, og hvordan du har det som mand. Det får du her muligheden for, at snakke med andre mænd om.

Det er vigtigt, at vi kun er mænd, for det giver et helt andet rum, end hvis det var en blandet gruppe. Det er vigtigt, at du har et fast holdepunkt. Det er vigtigt, at du kommer til møderne, især også på de dage, hvor du virkelig ikke har lyst. På netop de dage, vil du opleve at få allermest ud af netop at komme afsted.

Jeg hjælper med mine evner indenfor healing, klarsyn, kognitiv psykologi, mine 4 års erfaring i at arbejde med mennesker, og mine 10 års erfaringer med spiritualitet og selvudvikling. De andre i grupper bidrager, hvis de har lyst og føler, at de kan hjælpe dig på vej ved at dele deres egen historie eller egne erfaringer. Jeg sørger for, at der er plads til dig uanset, hvem du er, og hvad du kommer med.

Jeg starter denne gruppe, fordi jeg har fået et kald på det. Til jer som er spirituelt interesserede, så er denne gruppe støttet at to guider indtil videre: Titanen Helios og Ærkeenglen Michael. Helios kommer med Solens kraft og styrke. Han vil lære os at stå tæt på Solen, stå i vores egen kraft og ild. Ærkeenglen Michael kommer med blidhed, nærvær og støtte til sårbarheden i os som mænd, og for at sørge for, at mildhed og tålmodighed får plads i gruppen. Det bliver godt.

Det bliver en gruppe, hvor vi mødes 2 timer hver 14. dag* hos mig i Randers. Gruppen bliver lille (4-6), så der bliver plads til alle, og så vi kan komme grundigt omkring temaerne fra gang til gang.

Gruppen starter op onsdag d. 19. juni kl. 19.00 – 21.00.
Min dør er åben fra kl. 18.50. Det koster 190,- pr. gang.

Du kan tilmelde dig ved at sende mig en e-mail til: mail@nickolaspetersen.dk sende en SMS til: 20192221 eller ved at ringe – også hvis du har yderligere spørgsmål.

*Næste gang bliver onsdag d. 3. juli kl. 19.00, så er der sommerferie, og gruppen starter op igen onsdag d. 31. juli.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: