heldagskursus: slip uden kemi

– slap af og sov bedre med healing af nervesystemet

Dette heldagskursus er for dig, som gerne vil hjælpe dig selv eller andre med genoprettelse af funktionerne i dele af nervesystemet – den genaktiverer parasympatiske del, som er den der får os til at slippe og slappe af igen forhold til for eksempel angst og stress.

Du får her et grundlæggende værktøj til at rense og på den måde genoprette funktionerne i nervesystemet.

Du får også metoder og healing, som kan bruges på mange måder – blandt andet til at rense ud i arv- og sjælsbetingede blokeringer og ophobninger – nedarvede erfaringer fra slægten eller fra sjælsinkarnationer.

Når vi udsættes for fare, reagerer den sympatiske del af det autonome nervesystem i forhold til at fjerne os fra den fare – den vil beskytte os, og det sker helt automatisk. Den parasympatiske del af det autonome nervesystem skal så genskabe balancen. Hvis ikke der genskabes balance, vil det blandt andet gå ud over vores evne til at hvile og vores fordøjelsessystem fungerer heller ikke, som det skal. Der kan være forskellige blokeringer eller ophobninger, som forhindrer kroppen i at afbalancere igen, og det er her disse metoder kommer ind i billedet.

På denne dag får du:
– Chakrabalancerende healing
– Dyb healing af nervesystemet
– Reiki II initiering
– Øvelse af metode – give og modtage
– Handout med metode
– Lydfil efterfølgende pr. mail

Tidspunkt:
Hold øje med min Facebookside eller kontakt mig, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.
Kl. 10.00 – 17.00
Der vil være åbent fra kl. 09.45.

Sted:
vejnavn nr
postnummer by

Pris: 1.900 kr.

Jeg har indkomst-regulerede priser, så hvis du kan dokumentere, at du kun modtager kontanthjælp, folkepension, SU eller førtidspension, er det en anden pris, der gælder for dig. Kontakt mig for nærmere information.

MobilePay: 26215
Kontooverførsel:
Folkesparekassen
Reg.nr. 9860
Konto nr. 652717

Husk at skrive dit navn+SK+dato på overførslen
Din tilmelding er først gældende, når du har betalt.

Prisen er inkl. snacks, vand og te. Medbring eventuelt frokost og notesblok. Hele dagen bliver optaget og sendt til dig efterfølgende.

Tilmelding:
Ring eller skriv til mig på telefonnr: 20192221 eller pr. mail: mail@nickolaspetersen.dk, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.