spirituel mesterlære

– individuelt skræddersyet forløb med udvikling og undervisning hen mod en højere bevidsthed

Det bliver dit potentiale, der kommer til at udvikle dig, så du får det optimale ud af din tid og dine ressourcer.

Et forløb med dyb personlig udvikling, undervisning i selvopretholdelse og essentielle behandlermetoder samt sparring og øvelse med supervision.
Et forløb, der er åbent og fleksibelt, så du får det med, som lige netop du har brug for.

Hele forløbet bliver optaget og sendt til dig efterfølgende. Forløbet rækker langt ind i din fremtid, da du forsat kan hente dyb indsigt og læring til din videre proces som menneske og som hjælper på lydfilerne.

Undervisningen er guidet, det betyder at denne mesterlære er åben og fleksibel.

Hvad der vil komme, og hvordan forløbet vil folde sig ud, er eller skal ikke være givet helt fast på forhånd. Kun på denne måde kan det blive det bedste forløb for dig.
Selvom der er et pensum, så skal der være plads til opdateringer og ændringer undervejs, så forløbet følger med tiden, så du får de seneste metoder, men også så du udvikler dig i det, der er aktuelt for dig.
Undervisningen bliver åben på den måde, at der bliver taget hånd om det, der skal gøres, før vi kan arbejde videre med kompetencerne og de forskellige metoder. Det kan være forskellige healinger eller kompetenceudvekslinger imellem deltagerne på holdet, imellem dig og underviser eller hjælp og opgraderinger udefra.

Forløbet er åbent og fleksibelt, så du kommer til at lære det, der er aktuelt og relevant i tiden og for dig.

Dine unikke kompetencer bliver belyst i arbejdet med dig selv, og når du får dine egne prøveklienter. Således bliver du hele tiden opgraderet, og så kan du selv udvikle dig indenfor de ting, du møder i dig selv og dine klienter.
Det bliver således dit potentiale, der kommer til at udvikle dig. På denne måde får du også håndteret din egen bagage og mulighed for at ændre, det du måske har fortalt dig selv og levet efter igennem lang tid.
Derfor er der i starten af forløbet inkluderet to sessioner hos underviser med Underbevidsthedshealing – der forløser dine forsvarsmekanismer og en fysisk session med dyb healing og afspænding af kroppen samt eventuel traumeforløsning – det renser ud i dit system, og gør det muligt for dig at slippe usunde overlevelsesstrategier m.m. Læs mere om det her.

Så kan du bevæge dig friere med mere overskud og bruge din energi på ting, der rykker for dig.

Læs mere om din underviser her.

Modul 1: Start op – indsigt, bevidsthed og selvopretholdelse
Du kommer først igennem en stor personlig udvikling med støtte og metoder til egen videre færd og selvopretholdelse.

Du får:
– Stor selvindsigt
– Oprydning i overflødigt ”bagage”
– Metoder til at mærke hvad der er dit, og hvad der er andres
– Metoder til at håndtere og heale dig selv

Jeg hjælper dig i en overgangsfase i dit liv. Det kan være store forandringer eller en eksistentiel krise. Det kan også være, at du har brug for personlig sparring i en periode.
Jeg hjælper dig med at genfinde din gnist. Jeg hjælper dig til at se den indflydelse, du har på dig selv og verden omkring dig. Det er meget effektivt i forhold til at skabe forandring for dig selv.
Det er én til én live online sessioner med healing, klarsyn, kognitiv samtale samt metoder, som du kan bruge til at blive mere selvopretholdende og uafhængig af hjælp udefra. Alle sessioner bliver optaget og sendt til dig efterfølgende, så du altid vil kunne høre det igen og få endnu mere ud af dit forløb.

Det varer ca. 3 måneder, hvor vi mødes ca. med 14 dages interval og med en varighed af 1 time og 30 min. pr. gang:
Værdien er 9.500,- Din pris er 8.290,-
Ved betaling i rater: 3 x 2.890,-. 1. rate ved tilmelding og resten betales inden forløbets afslutning.

Fra et interview med tidligere deltager:
Bruger du de lydfiler, der bliver optaget af hver session?
Ja, jeg er faktisk begyndt at høre dem igen. Forløbet har været meget intenst, så alting er ikke landet lige godt, så ved at høre lydfilerne igennem og høre snakken igen, så mærker jeg hele tiden nye ting, der lander og falder på plads i mig.
Og det er også skide godt, for det giver en anden form for tryghed, når man laver øvelserne, at kunne høre en anden stemme, der guider en.
Læs det fulde interview her

Hvis du har spørgsmål eller bare vil i gang nu, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en SMS til 20192221 eller sende en mail til mail@nickolaspetersen.dk

Book


Modul 2: Professionel – metoder til dit autentiske og holistiske virke som ny eller etableret
Derefter underviser jeg dig i professionelle metoder, så du bliver bedre til at spotte, hvad dine klienter har brug for, og hvordan du håndterer forskellige ting der opstår under behandlingen.

Du får:
– Et nyt udgangspunkt – klarere intuition
– Trænet klarsyn: hvordan det kan hjælpe dig
– Professionelle spirituelle metoder
– Etik, moral og formidlingsteknik
– Supervision

Du bliver undervist i flere forskellige professionelle metoder til din praksis, og du får sparring, hvor du blandt andet får en masse erfaringer fra min praksis.
Jeg hjælper dig med at raffinere dit potentiale – motiverer og støtter dig til at udleve det. Det er én til én live online sessioner med healing og undervisning, så du får, det du har brug for til dit virke. Alle sessioner bliver optaget og sendt til dig efterfølgende, så du altid vil kunne høre det igen og få endnu mere ud af dit forløb.

For at kunne deltage på dette modul, skal du have modul 1.
Det er ca. 4 måneder, hvor vi mødes ca. med 14 dages og med en varighed af 1 time og 30 min. pr. gang:
Værdien er 15.200,- Din pris er 12.970,-
Ved betaling i rater: 4 x 3.269,-. 1. rate ved tilmelding og resten betales inden forløbets afslutning.

Anmeldelse:
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 af 5 stjerner
…Han er en ydmyg mester, en fantastisk healer og en vidunderlig underviser. Hans ligefremme væsen, og no bullshit tilgang til tingene, tiltaler mig virkelig meget. Han lægger ikke fingre imellem, udviser den største respekt, men siger det, som det er, hvad end det er, for det er deri den største læring ligger…
…Undervisningen er ind til benet, til kernen og med fuld fart på! Han er tilstede i det, der skal gøres og super fleksibel, hvis noget skal ændres…
…Jeg føler mig holdt og støttet. Jeg føler mig guidet og hjulpet. Nærværet og den udstrakte hånd hjælper i den grad mig, med at turde træde ud på den spirituelle vej, der er min. Det er fantastisk at have en læremester, som jeg stoler på. En lysarbejder af fineste kaliber…
…Jeg er ydmyg, storsmilende og fuld af glæde og taknemmelighed over at være på forløbet. Jeg giver de største anbefalinger!
Hvis det resonerer bare en smule med dig, så kast dig ud i det!
Det er en kæmpe gave til dig selv. ❤️ Sofie

Hvis du har spørgsmål eller bare vil i gang nu, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en SMS til 20192221 eller sende en mail til mail@nickolaspetersen.dk

Book


Modul 3: Underviser med integritet – lær eller raffinér det at undervise
Hvis du vil fortsætte og undervise spirituelt, så lærer du i dette modul at undervise én til én og hold og sikre dig, at den eller dem du underviser får det, de har brug for.

Du får:
– Metoder til undervisning af én eller hold
– Metoder til hvordan du sørger for at holde en god energi på dit hold
– Metoder til hvordan du giver god, aktuel og differentieret undervisning

Denne undervisning er essentiel, hvis du vil være en god underviser, der når alle. Din undervisning bliver mere aktuel og differentieret, og på den måde skaber du et godt fundament for dit virke som spirituel underviser. Det er én til én live online sessioner med healing og undervisning, så du får det, du har brug for til at udføre din undervisning. Alle sessioner bliver optaget og sendt til dig efterfølgende, så du altid vil kunne høre det igen og få endnu mere ud af dit forløb.

For at kunne deltage på dette modul, skal du have modul 1 og 2, eller have anden relevant erfaring eller uddannelse.
Det er ca. 2 måneder, hvor vi mødes ca. med 14 dages og med en varighed af 1 time og 30 min. pr. gang:
Pris er 5.590,-
Ved betaling i rater: 2 x 2.890,-. 1. rate ved tilmelding og resten betales inden forløbets afslutning.

Hvis du har spørgsmål eller bare vil i gang nu, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en SMS til 20192221 eller sende en mail til mail@nickolaspetersen.dk

Book


”Verden har brug for, at du forløser dit potentiale og bidrager med det, som er særligt for dig.

Jeg elsker at undervise og se mennesker udvikle sig. Jeg har set mit eget mørke, og var engang styret af det, men har nu lært at håndtere det.

Jeg ser den samme styrke i dig.

I dag bruger jeg mit liv på at undervise og hjælpe andre. Jeg vil gerne lære dig at mestre dit liv – komme i trivsel og få succes.

Personligt og professionelt.

Mit drive er at motivere mennesker, så alle laver det de er bedst til, og det de gerne vil.
Det gør jeg blandt andet ved hjælp af undervisning og sparring.

Det er min passion – lad os finde din!”

Her kan du læse om din underviser, og her kan du læse om mine erfaringer og metoder