heldagskursus: stol på intuitionen

– og bliv bedre til at bruge dit klarsyn

Dette heldagskursus er for dig, som gerne vil lære at stole på din intuition og bruge klarsyn på nogle meget effektive måder i forhold til dine egne valg og til at hjælpe andre.

Du får et godt og grundlæggende værktøj til at kunne lokalisere, hvor du skal sætte din fod, og arbejde præcis der, hvor behovet er, hvis du arbejder spirituelt med mennesker.

Metoderne du får, vil lære dig at bruge klarsyn på nogle måder, som gør dig i stand til at blive præcis i dine valg og dit arbejde i forhold til at kunne afdække det hele menneske. Du får adgang til at arbejde med klarsyn i forskellige lag. Du vil dermed kunne arbejde og forløse præcis på det tidspunkt og i det lag, der er aktuelt.

Du får også en metode til at kunne se, hvor mange mennesker du har plads til på dit næste kursus eller hold, hvor længe varer den healing, der er sat i gang, hvor mange penge skal du tage for din behandling osv.

På denne dag får du:
– Chakrabalancerende healing
– Tidslinje: menneske og sjæl
– At se og at mærke
– Tælle med klarsyn
– Øvelse af metoder
– Handout med metoder
– Lydfil efterfølgende pr. mail

Det er en fordel for dig med hensyn til tilliden til dit klarsyn, men ikke en forudsætning, hvis du har været på kurset: ”Nyt Udgangspunkt”.

Tidspunkt:
Hold øje med min Facebookside eller kontakt mig, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.
Kl. 10.00 – 17.00
Der vil være åbent fra kl. 09.45.

Sted:
vejnavn nr
postnummer by

Pris: 1.900 kr.

Jeg har indkomst-regulerede priser, så hvis du kan dokumentere, at du kun modtager kontanthjælp, folkepension, SU eller førtidspension, er det en anden pris, der gælder for dig. Kontakt mig for nærmere information.

MobilePay: 26215
Kontooverførsel:
Folkesparekassen
Reg.nr. 9860
Konto nr. 652717

Husk at skrive dit navn+SI+dato på overførslen
Din tilmelding er først gældende, når du har betalt.

Prisen er inkl. snacks, vand og te. Medbring eventuelt frokost og notesblok.
Hele dagen bliver optaget og sendt til dig efterfølgende.

Tilmelding:
Ring eller skriv til mig på telefonnr: 20192221 eller pr. mail: mail@nickolaspetersen.dk, hvis du eventuelt ønsker at være vært for dette kursus.